Het grote All-Stars – RTL sterrenteam

rkedo

Bekijk het evenement op facebook

Eerste namen RTL Sterrenteam

Zoals je ongetwijfeld al hebt vernomen komt het RTL Sterrenteam naar De Krom om een wedstrijd te spelen tegen een RKEDO All-Star team. Dit alles voor het goede doel en dat goede doel is de Nathaniëls Victory Foundation. De grote vraag is natuurlijk wie er zaterdag 27 juni te bewonderen zijn op de kunstweide van RKEDO. We kunnen je alvast verblijden met de eerste namen want die zijn zojuist uitgelekt. Aan de zijde van RKEDO hebben de gebroeders Bol van het welbekende schildersbedrijf uit Avenhorn zich ingekocht. Volgens broer Rik is Joris al volop in training. Joris droomt er namelijk van om Humberto Tan een panna te geven. Of de presentator van RTL Late Night van de partij is, is vooralsnog niet bekend maar als hij wel komt, is het niet uitgesloten dat er een speciale aflevering van zijn talkshow komt met de titel ‘RTL Leet Night’.

Wel is inmiddels op slinkse wijze een aantal toezeggingen achterhaald. ‘Que si, que no’ zong Jody Bernal dus je weet het nooit helemaal zeker maar de zanger van deze wereldhit uit 2000 zit weldegelijk in de selectie van het RTL Sterrenteam. Iedereen die denkt dat hij is doodgeschoten tijdens een concert in Maaskantje kan op De Krom met eigen komen zien dat dat toch echt niet het geval is.

Ook Bart Zeilstra beter bekend als Baas B. trekt zijn voetbalschoenen aan. Jarenlang vormde hij een spitsenduo met Lange Frans maar bij gebrek aan hoge voorzetten zal hij nu voorin vergezeld worden door niemand minder dan zesvoudig international Michael Mols. In Oranje wist Michael Mols niet tot scoren te komen en hij wil graag tegen RKEDO laten zien dat hij het wel kan.

Toen Yes-R op een familiefeestje van zijn neef Ali B. hoorde dat een fraai doelpunt maken bij RKEDO het mooiste is wat je kan overkomen, knoopte YES-R dat goed in zijn oren. Toen hij over deze wedstrijd hoorde, was hij dan ook de eerste die zich aanmeldde. Begrijpelijk.

Van Yes-R naar Jess is een kleine stap. Of Tanja Jess naar de Krom komt om haar man Charly Luske aan te moedigen is nog niet uitgelekt maar dat de presentator/zanger meedoet is zeker. Net als de initiator van deze wedstrijd John Williams. Als coach staat Henk Bres langs de lijn zijn longen uit zijn lijf te schreeuwen, iets wat hij normaliter vooral doet op de tribune bij ADO Den Haag.

Blijf facebook en de website van RKEDO in de gaten houden want er zal spoedig meer nieuws volgen.

Volg ons

     

Donatiemeter
Olimometer 2.52
Doneren

Je kunt doneren op rekeningnummer NL22RABO0300604890 tnv Nathaniëls Victory Foundation.

Helpt u mij mee.....? Pak dan mij hand

Evenementen

Op dit moment zijn er geen toekomstige evenementen.