Nathaniël twee jaar geworden

Vandaag is Nathaniël twee jaar geworden en wat was het een speciale dag geworden.
Nathaniël had eigenlijk nog tot na het weekend in het ziekenhuis in Utrecht moeten blijven.
Maar hij is sterker dan iedereen gedacht had.

Slecht drie dagen na de zware operatie liep Nathaniël al rond en deed de dokters versteld staan. En vanmorgen vroeg kwam ineens het bericht dat hij naar huis mocht om zijn verjaardag lekker in eigen kring te vieren.
En dat hebben we gedaan.
Vanmorgen kwamen er mensen ballonnen en versiering brengen voor Nathaniël, Fiona’s Taarten uit Soesterberg had een Thomas de trein taart gemaakt. Een aantal pakketten van Nathaniëls vrienden (Wesley AFC Ajax, Remco) en van bedrijven, en niet te vergeten al onze vrienden van Ajax. Een mega stapel aan verjaardagskaarten, en er komt nog een hele grote partij kaarten vanuit het AMC aan……. Al met al……Een zeer geslaagde dag.
En een zeer goede vriend (jan Bijlsma) had een schilderij laten maken van Nathaniël voor de ouders….!!! Een super dag.
Ik wil graag iedereen bedanken voor de geweldige mooie kaarten die Nathaniël heeft gekregen allemaal, en ook voor wat nog komen gaat. Het Is gewoon ongelooflijk hartverwarmend om te zien hoeveel mensen met ons meeleven. Een hele dikke knuffel en kus van Nathaniël voor iedereen xxx

nathanieljarig

Volg ons

     

Donatiemeter
Olimometer 2.52
Doneren

Je kunt doneren op rekeningnummer NL22RABO0300604890 tnv Nathaniëls Victory Foundation.

Helpt u mij mee.....? Pak dan mij hand

Evenementen

Op dit moment zijn er geen toekomstige evenementen.