Het zit echt niet mee….

Het zit echt niet mee zeg…!! Na ruim 24 dagen in het ziekenhuis door te hebben gebracht, mocht Nathaniël eindelijk even naar huis om lekker bij te komen en te genieten van de buitenlucht. Slechts twee dagen thuis en aan het spelen, en vanmorgen terug gegaan voor een controle, en dan hoor je vervolgens dat je meteen weer kunt blijven. En dan wordt hij volgende week geopereerd (mits alles goed gaat) dan weer een aantal dagen herstellen, en waarschijnlijk gaat daar dan meteen een nieuwe chemokuur achteraan, dus voorlopig zitten Nathaniël en zijn ouders de komende maand weer in het AMC gekluisterd.

Het zit echt niet mee….

Volg ons

     

Donatiemeter
Olimometer 2.52
Doneren

Je kunt doneren op rekeningnummer NL22RABO0300604890 tnv Nathaniëls Victory Foundation.

Helpt u mij mee.....? Pak dan mij hand

Evenementen

Op dit moment zijn er geen toekomstige evenementen.