Nathaniëls Victory Foundation

Het grote All-Stars – RTL sterrenteam

rkedo

Bekijk het evenement op facebook

Eerste namen RTL Sterrenteam

Zoals je ongetwijfeld al hebt vernomen komt het RTL Sterrenteam naar De Krom om een wedstrijd te spelen tegen een RKEDO All-Star team. Dit alles voor het goede doel en dat goede doel is de Nathaniëls Victory Foundation. De grote vraag is natuurlijk wie er zaterdag 27 juni te bewonderen zijn op de kunstweide van RKEDO. We kunnen je alvast verblijden met de eerste namen want die zijn zojuist uitgelekt. Aan de zijde van RKEDO hebben de gebroeders Bol van het welbekende schildersbedrijf uit Avenhorn zich ingekocht. Volgens broer Rik is Joris al volop in training. Joris droomt er namelijk van om Humberto Tan een panna te geven. Of de presentator van RTL Late Night van de partij is, is vooralsnog niet bekend maar als hij wel komt, is het niet uitgesloten dat er een speciale aflevering van zijn talkshow komt met de titel ‘RTL Leet Night’.

Wel is inmiddels op slinkse wijze een aantal toezeggingen achterhaald. ‘Que si, que no’ zong Jody Bernal dus je weet het nooit helemaal zeker maar de zanger van deze wereldhit uit 2000 zit weldegelijk in de selectie van het RTL Sterrenteam. Iedereen die denkt dat hij is doodgeschoten tijdens een concert in Maaskantje kan op De Krom met eigen komen zien dat dat toch echt niet het geval is.

Ook Bart Zeilstra beter bekend als Baas B. trekt zijn voetbalschoenen aan. Jarenlang vormde hij een spitsenduo met Lange Frans maar bij gebrek aan hoge voorzetten zal hij nu voorin vergezeld worden door niemand minder dan zesvoudig international Michael Mols. In Oranje wist Michael Mols niet tot scoren te komen en hij wil graag tegen RKEDO laten zien dat hij het wel kan.

Toen Yes-R op een familiefeestje van zijn neef Ali B. hoorde dat een fraai doelpunt maken bij RKEDO het mooiste is wat je kan overkomen, knoopte YES-R dat goed in zijn oren. Toen hij over deze wedstrijd hoorde, was hij dan ook de eerste die zich aanmeldde. Begrijpelijk.

Van Yes-R naar Jess is een kleine stap. Of Tanja Jess naar de Krom komt om haar man Charly Luske aan te moedigen is nog niet uitgelekt maar dat de presentator/zanger meedoet is zeker. Net als de initiator van deze wedstrijd John Williams. Als coach staat Henk Bres langs de lijn zijn longen uit zijn lijf te schreeuwen, iets wat hij normaliter vooral doet op de tribune bij ADO Den Haag.

Blijf facebook en de website van RKEDO in de gaten houden want er zal spoedig meer nieuws volgen.

RTL Sterrenteam komt 27 juni naar RKEDO

rkedo

RTL Sterrenteam komt 27 juni naar RKEDO

RKEDO bestaat dit jaar 85 jaar. Het grote feest van RKEDO 75 staat velen van ons nog op het netvlies. Een van de hoogtepunten tijdens de feestweek van tien jaar geleden was de wedstrijd tegen Lucky Ajax. Een onvergetelijke wedstrijd met het doelpunt van Mathijs van Langen en Ali B. als hoogtepunten. Spelers als Sjaak Swart, Gerrie Mühren en Simon Tahamata waren voor de jeugd van toen onbekend. Ali B. was echter zo populair dat hij door de RKEDO-jeugd bijna onder de voet werd gelopen. ,,Ik ga zo 1000 handtekeningen zetten in de kleedkamer en dan krijgen jullie er allemaal één. Ik heet Ali B. en de B is van beloofd’’, sprak de scorende artiest tijdens zijn vluchtpoging naar de kleedkamer. De kans dat er binnenkort weer een artiest gaat scoren op de Krom is groot.

Zaterdag 27 juni komt namelijk het RTL-Sterrenteam naar De Krom. De sterren gaan het opnemen tegen een team van RKEDO. Het team van RKEDO wordt een soort All Star team. Sponsoren, leden van Club van 100 en of andere mensen kunnen tegen betaling mee doen. Tegen betaling inderdaad want de wedstrijd staat geheel in het teken van de Nathaniëls Victory Foundation.

Nathaniël is een jongen van twee jaar oud uit Medemblik. Hij heeft een zeldzame, zeer agressieve en snelgroeiende soort neuroblastoom (kinderkanker). Om zijn overlevingskansen met vijftig procent te vergroten is een behandeling nodig in de Verenigde Staten. Dit betekent dat er minimaal één ouder mee moet voor een verblijf van zes maanden in Philadelphia. Dit is niet te betalen voor een gezin die het treft. Het kost namelijk meer dan honderdduizend euro en de zorgverzekeraars in Nederland vergoeden dat niet. Daarom is de Nathaniël Victory Foundation opgericht. Inmiddels zijn er al diverse acties geweest. Zo is er tijdens de wedstrijd Ajax – Cambuur geld opgehaald en doordat RTL Boulevard er aandacht aan heeft besteed kwam er ook veel geld binnen. Bij RTL Boulevard schoof Eveline aan. De bevlogen verpleegkundige van Nathaniel deed haar verhaal en dat greep acteur-presentator John Williams zo aan dat hij met het RTL Sterrenteam voor dit prachtdoel een wedstrijd wil voetballen. En die wedstrijd is bij en tegen RKEDO.

Dat er juist bij RKEDO wordt gevoetbald komt doordat Eveline een oud-buurvrouw is van Armand Hoffman, onze hoofdtrainer. ,,Ik ben misschien een gevoelige jongen maar als ik zo’n ziek kindje zie, dan grijpt me dat enorm aan. Vandaar dat ik gelijk naar RKEDO ben gestapt om het voor te stellen,” aldus Armand. Bij RKEDO was iedereen gelijk enthousiast. Hoewel het allemaal snel moet worden geregeld is er een geweldig team geformeerd die het allemaal tot in de puntjes gaat regelen en hopelijk kan er dan een fraai bedrag aan de Nathaniels Victory Foundation worden overgemaakt. Het mooie aan dit doel is ook nog eens dat er geen strijkstok is waar iets aan kan blijven hangen. Er is geen directeur die goed is voor een ton per jaar zoals bij veel andere goede doelen. Iedereen doet alles vrijwillig. Voor Nathaniël is het bedrag inmiddels al bij elkaar maar er zijn nog andere kinderen in Nederland met dezelfde ziekte onder de leden en ook daar zet de stichting zich voor in.

De entree voor de wedstrijd is € 5,- voor volwassenen. Kinderen van 12 tot 16 jaar betalen €3,- en onder de twaalf mag je voor €1,- naar binnen. De gehele recette gaat naar de stichting net als de winst die de kantine maakt. De eerste twee sponsors hebben ook al toegezegd en we hopen dat er meer gaan volgen. In de rust is er een veiling onder leiding van veilingmeester Perry Meinen. Er zijn enkele fraaie kavels waaronder een gesigneerd Aston Villashirt van Ron Vlaar.

De aanvang van de wedstrijd is 17.00 uur. Schrijf de datum en tijd alvast in je agenda zodat je deze happening niet hoeft te missen. Als er de komende weken nieuws is, bijvoorbeeld de bekendmaking van de spelers van het RTL-Sterrenteam, houden we u natuurlijk op de hoogte. Houd de website en facebookpagina van RKEDO dan ook goed in de gaten en we zien je graag 27 juni op De Krom.

Update omtrent Nathaniël

Even een korte update omtrent Nathaniël.

De afgelopen twee weken waren een ramp,
Vooral voor Nathaniël. Problemen met de bloeddruk, zuurstofgebrek, de ene na de andere ontsteking en infectie zorgden ervoor dat hij flink verzwakte. En vanwege de problemen mocht hij ook niks eten, en dat terwijl hij om eten vroeg…. Vreselijk.

Nathaniël heeft inmiddels nog meer medicijnen gekregen en hangt nu aan nog meer infusen en kastjes.
Gelukkig mocht hij vandaag voor het eerst weer een ijsje zodat hij voor het eerst weer iets naar binnen kreeg na ruim een week.
Nu op volle kracht vooruit en hopen dat het niveau van witte bloedlichaampjes zich gaat herstellen zodat hij weer helemaal de oude wordt.

Update Nathaniël

Zit naast Nathaniël z’n bed, en gewoon vreemd om te zien dat een klein mannetje wat normaal overvol energie zit, nu zelfs te moe Is om een krasje op papier te zetten terwijl hij wilde tekenen.
Dan maar slapen…. Maar wordt erg vaak wakker en wil dan eten maar het mag nog niet…. Vreselijk om een kind zo te horen vragen en je mag niks geven.
Gelukkig zijn de infectie waarden gedaald en Is het niveau witte bloedlichaampjes ook weer iets gestegen, dus hopen dat hij snel aansterkt.
Blijft toch een vechter…… Zeker als je merkt dat hij je hand pakt en niet meer los laat.
11173610_934762509915939_1004546210_n

Ons mannetje heeft zich er kei en keihard doorheen geslagen

Het was afgelopen weekend erg druk en we gaan vandaag weer naar Nathaniël toe.
Maar er komen dagelijks zoveel vragen binnen hoe het met hem gaat, en probeer om ze zoveel en zo snel mogelijk te beantwoorden, helaas lukt dit niet altijd op tijd.

Afgelopen week was erg spannend.
Alles bij elkaar genomen heeft ons mannetje zich er kei en keihard doorheen geslagen.
Wat ze noemen…. Balanceren op het randje Is iets wat je wel hoort, maar pas beseft als je het meemaakt, en wat hebben we ongelooflijk in de zenuwen gezeten de laatste paar dagen.
Ze kregen zijn bloeddruk maar niet op peil en vooral het zuurstof niveau bleef veel te laag.
En je kon zien dat Nathaniël echt moeite had om normaal te ademen.
Een allergische reactie op de medicijnen die hij nodig had om zijn bloeddruk normaal te krijgen, waardoor ze moesten stoppen met de medicijnen. Een ontsteking aan z’n dunne darm waardoor hij al dagen niet mag eten,
Terwijl hij blijft vragen om ham ham…..
En iets wil drinken….Maar we mogen hem niks geven vanwege de ontsteking.

Hij houd gigantisch veel vocht vast, en er zijn nog meer regel kastjes bij gekomen met medicijnen. We hebben afgesproken dat er geen duidelijke foto van Nathaniël opgezet zou worden uit respect voor hem.
Geloof me het ziet er niet fraai uit.
Maar zoals men kan zien hangt hij aan genoeg toeters en bellen om een reus mee in leven te houden.

Wel Is er een lichtpuntje dat ze eindelijk na dagen wat witte bloedlichaampjes hebben gevonden, dus het Is te hopen dat de stamceltransplantatie nu eindelijk z’n werk gaat doen en zijn lijfje voldoende witte bloedlichaampjes gaat aanmaken zodat hij weer weerstand kan opbouwen,
Wat hij momenteel echt 0% heeft.

Dus fingers crossed en blijven bidden voor Nathaniël zodat het herstel versneld zal worden.

Een erg succesvolle dag gehad in het Streekhof in Bovenkarspel

Vandaag een erg succesvolle dag gehad in het Streekhof in Bovenkarspel.
Met een geweldige opbrengst van ruim 1200 euro. Echt top.

Graag wil ik iedereen bedanken die zich heeft ingezet voor Nathaniël.
Onze toppers van StudioStardancers
De dames die geschminkt hebben, de suikerspin en popcorn verkoopsters, de jongens bij de grabbelton en onze goochelaar.
De ballonnen verkoop
Tevens Evelien en Carina die al enkele weken geleden begonnen zijn met de voorbereidingen. Echt super dat jullie er allemaal zoveel tijd in gestoken hebben.

Ook een groot dank je wel voor uiteraard het Streekhof zelf waar we de centrale hal mochten gebruiken. Maar ook Mathieu van Roberto shoes en Patty van Lake Side die zoveel voor ons geregeld hebben.
Echt fantastisch, nogmaals bedankt voor alles

En bijna vergeten, dank jullie voor de herinnering…!!!
Ook een flinke buiging en groots dank je wel voor onze fantastische fotograaf Chris Würdinger die zich heeft ingezet om de geweldige foto’s te maken..!!11134279_933842656674591_81670631_n

Volg ons

     

Donatiemeter
Olimometer 2.52
Doneren

Je kunt doneren op rekeningnummer NL22RABO0300604890 tnv Nathaniëls Victory Foundation.

Helpt u mij mee.....? Pak dan mij hand

Evenementen

Op dit moment zijn er geen toekomstige evenementen.